Werkwijze

‘Zeldzaam zijn zij die met hun eigen ogen kijken en met hun eigen hart voelen.’

 

Albert Einstein

Werkwijze

Op het moment dat je kiest voor coaching draag je een belangrijke vraag in je mee. Deze is meer bewust of onderbewust, meer zakelijk of persoonlijk.

Jij bent de expert van je leven en de hoofdrol speler in al je ervaringen. Ik ben expert in het bewust laten worden van wat er werkelijk speelt, in de vinger op de pijnlijke plek leggen.

Elke ontmoeting heeft zijn unieke chemie en ik maak gebruik van alles wat er in mijn ‘rugzak’ terecht is gekomen. Van een rollenspel of een opstelling tot het schrijven van een biografie en soms vooral sparring-partner zijn. Speels, scherp, direct, openend en dichtbij is zoals mensen mij het meest omschrijven. Bewustwording staat centraal. Wat is de vraag achter de vraag? Ik vervlecht drie leerlijnen: conceptueel, reflectief en praktisch. In een mogelijk intake gesprek kijken we of er ‘een klik’ is tussen jou als coachee en mij als coach. We bespreken wat jou doet kiezen voor coaching en natuurlijk ook de gewenste eindsituatie c.q.  resultaten.

Zowel de duur van de intake als de duur van de vervolgafspraken is ongeveer 2 uur. De gemiddelde tijd tussen onze afspraken is meestal 3 tot 4 weken. Uiteraard zijn hier alle variaties op mogelijk. Ook Skype-gesprekken tussendoor zijn mogelijk.

Is het coach-traject in opdracht van een werkgever dan is een gesprek en eindevaluatie met de opdrachtgever, leidinggevende meestal zinvol.